يكشنبه 27 آبان 1397 ساعت 02:33  

آشنایی با روش تهیه ی میگو پفکی

امتیاز کاربر: / 8
بدخوب 

معمولا وقتی میگو را سرخ می کنیم حجمش کم می شود این روش کمک می کند تامیگوهای درشت تری بر سر سفره داشته باشید. مواد اولیهمیگو 400 گرم سیر له شده دو حبه زعفران و آرد به میزان لازم ماءالشعیر نصف پیمانه بیکینگ پودر یکقاشق چای خوری روغن مایع دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: * میگوها را پاک کرده، پشت آن ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می گذاریم. * سیر، زعفران بیکینگ پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می کنیم، آرد را کم کم افزوده تا سسبه غلظت ماست زده شده در بیاید. * میگوها را داخل مایه می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند. * سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می کنیم.

منبع :تبیان