چهارشنبه 21 آذر 1397 ساعت 12:12  

آجیل پلو، یک غذای هندی عالییییی +عکس

امتیاز کاربر: / 2
بدخوب 

نتیجه تصویری برای آجیل پلو غذای هندی
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و ...

مواد لازم :
برنج                               نیم کیلو
بادام هندی                    نصف فنجان
کشمش                        2/1 فنجان
کنجد سائیده شده          1 قاشق غذاخوری
زرد آلو خشک                 4/3 فنجان
زعفران آب گرفته 1 فنجان 
پسته خلال                      4/1 فنجان
روغن                             2 قاشق غذاخوری
سیر له شده                   نصف بوته
پیاز ریز شده                   نصف بوته
زیره                                2/1 قاشق غذاخوری
هل                               4 دانه
دارچین                          1 قاشق مرباخوری
آب                                2 لیوان
کره                                50 گرم
روغن                           1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برنج را پس از شستن به مدت 30 دقیقه خیس می کنیم. روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که طلایی شد برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را در مواد ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد برچیده شود در حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم کافی است. سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.